Mai 5, 2022

SPØRSMÅL OG SVAR

Har du spørsmål om kraftige hyller? Vi tilbyr ikke bare svar på spørsmålene dine, men også nyttige tips og forslag for håndtering av kraftige hyller, boltløse hyller, kjellerreoler og Co.

HVA ER HEAVY DUTY-REYLLER?

De kraftige reolene inkluderer alle bæresystemer som skal kunne holde spesielt tungt gods. Det finnes en rekke forskjellige typer kraftige hyller. Dette er for eksempel innstikkshyller, utkragende hyller, skinnehyller, hyllehyller og noen flere. Du kan se oversikt og beskrivelse her. Som navnet på den kraftige hyllen allerede antyder, imponerer den med sin ekstremt robuste og sterke konstruksjon. En kraftig hylle kan være laget av plast eller metall og bærer ofte flere tonn med last.

HVA ER MINIMUMVEKT FOR HEAVY DUTY-REYLLER?

Det er ingen skriftlig minstevekt som tunge reoler minst må bære. Imidlertid snakker man bare i folkemunne om en kraftig hylle hvis den kan bære minst 50 kg per hylle. Det er ingen øvre grenser, slik at flere tonn per hylle ikke er noe problem.

HVA ER ET PALLESTOLT?

Denne typen reoler brukes spesielt til oppbevaring av svært store og tunge varer. Varene fraktes til pallereolene på europaller med støtte fra gaffeltrucker. Siden pallereoler kan settes opp frittstående, kan reolen oppbevares og hentes fra begge sider. TÜV-godkjenning anbefales for disse hyllene, da mengdene som skal lagres lett kan veie flere tonn.

HVA MÅ ET PALLERET I MINST BARE?

Det er ingen minste bærevekt, men siden pallereoler er satt opp spesifikt for store og tunge lagervarer, kan de som regel alltid bære minst noen tonn vekt. Det er i utgangspunktet ingen øvre grenser.

HVOR LANG TAR DET Å MONTERE ET PALLESTATIV

Det avhenger helt av lengden, bredden og høyden på hyllen, samt strukturen. Det finnes pallereoler som skrus og som kan monteres ved hjelp av plug-in montering. Med sistnevnte er konstruksjonen selvsagt mye raskere og mindre komplisert.

DU KAN OGSÅ FÅ KRAFTIGHYLLER PÅ MÅL

Ja det er absolutt mulig. Siden de lokale forholdene kan være svært forskjellige, er det et stort antall produsenter og leverandører som produserer kraftige hyller på forespørsel.

EN HEAVY DUTY HYLLE KAN KLAPSES

Teoretisk sett ville det være mulig for et kraftig stativ å kollapse under den lagrede lasten. Dette vil imidlertid kun være mulig dersom tillatt maksimal lasteevne overskrides betydelig Kraftige reoler er profesjonelt produsert og er gjenstand for konstant kvalitetssikring, slik at nøyaktig stabilitet er garantert.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.